2008. március 17., hétfő

Időbeosztás

Sajnos szembesülnünk kell egy problémával:

Ez a vasárnapi időpont mégsem olyan jó, mint amilyennek hittük. Az elmúlt négy hétben Szabolcs például csak egyszer jött, Kupszus egyszer sem, mert ő csak kedden jön Szegedre, Gőte pedig gyakorlatozik.

Lehetséges, hogy azt kéne csinálni, hogy az egyik csapatnak (nevezetesen a másodiknak) lenne egy külön játékalkalma valamikor a hét folyamán, mert akkor Kupszi is el tudna jönni. Várom az időpont javaslatokat.

6 megjegyzés:

Cica írta...

Nekem speciel csak a most vasárnap nem jó, de mivel húsvét gondolom, hogy ez mindenkivel így van, most nem tudok a csapatom többi tagjáról nyilatkozni, de nekem továbbra is jó a vasárnap.
Részemről hétközbeni időpont lehet hétfő, kedd ha nagyon muszáj szerda is.

ui.:küldjed nekem azt a meghívót közben Zola, hogy én is írhassak bejegyzést.

stark írta...

Jó, csak ahhoz tudnom kell az e-mail címet, amit a blogger profilhoz megadtál... Tedd láthatóvá...

Cica írta...

szóval úgy néz ki kétszer is regisztáltam, egyszer gmail-ben, egyszer blogspoton, szal két aktív google fiókom is van... hehe.
az egyiknél beállítottam, hogy látszódjon az e-mail. A másikat nemtom hogy kéne törölni... help me.

Cica írta...

Na jó bocsi a sok kommentért, én beklikkeltem, hogy jelenjen meg az e-mail, de nemtom sikerüklt-e, és ne az elsőnél klikk a nevemre, mert azt nem fogom használni. A mostani kommentemnél vagyok a megfelelő e-mail-en belépve.
Remélem sikerült, ha nem szólj rám.

stark írta...

Na, meg is van.

Elküldtem a meghívót Cic!

stark írta...

Emberek, a fasz kivan! Már legalább hárman láttátok a blogot, de csak Cica bírt kommentelni erre a bejegyzésre, pedig azért jó lenne tudni, hogy ki mikor ér rá...

Vagy ha nem ér rá senki, akkor azt mondjátok, és akkor kupszit kihúzzuk a listáról...